Automobili, la nostra passione.
Vragen? Bel direct 078-6812700
FiatAlfa RomeoLancia
Jeep

Private Lease is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren waarbij je een contract afsluit tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Je maakt gebruik van de auto maar Fiat Financial Solutions behoudt het eigendom. Dit betekent dat je géén aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afleveringskosten, afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, ruitschade, internationale mobiliteitshulp en BTW. Overige aspecten zoals brandstof en boetes zijn niet verwerkt in de leaseprijs.

Zeeuw Private Lease, hoe werkt dat?

Stap 1 De Auto
Kies op basis van uw wensen het model dat bij u past, van zeer compleet tot bijzonder luxe.
 


Iedere Zeeuw Private Lease auto heeft een mooi rijke uitrusting, bij de meeste modellen hebben we ook nog een "extra” luxe versie voor u samengesteld.
 
Staat het model van uw keuze er niet bij, informeer dan even bij ons via 078-6812700 of 

Stap 2 Kleur en opties
Heeft u het model van uw keuze geselecteerd, kies dan de door u gewenste kleur en eventuele opties om de auto naar eigen wens samen te stellen.


 
Wij leveren uiteraard de auto zoals u deze zelf heeft samengesteld. Heeft u geen zin of tijd om de levertijd te overbruggen, kies dan een auto uit onze voorraad. De levertijd is dan meestal nog geen week.

Stap 3 Het contract
Het maandbedrag van een leaseauto is afhankelijk van hoe lang u de auto wilt gaan gebruiken en de te verwachte kilometers die u per maand gaat rijden.


 
Bij Zeeuw Private Lease is dit maandbedrag een echte all-in prijs, dus ook de wegenbelasting zit bij uw maandprijs inbegrepen. Het is allemaal helder en duidelijk. Naast dit maandelijkse bedrag zult u alleen af en toe moeten tanken. Auto rijden zonder zorgen dus !

Stap 4 Bestelling
Auto helemaal samengesteld en de looptijd/kilometrage gekozen… dan kunt u de auto bestellen. Vul uw gegevens in op ons bestelformulier. Op het moment dat uw bestelling bij ons binnen komt, neemt één van onze medewerkers contact met u op. Zij nemen dan nog even alle keuzes met uw door. Wij streven ernaar om dit binnen 24 uur (rekening houdend met werkdagen) te verzorgen.
 


Zodra uw opdracht is geaccepteerd wordt er een overeenkomst opgesteld, uiteraard helemaal conform uw opdracht. Zodra deze getekend retour gekomen is dan kunnen we de aflevering met u afspreken. Direct een vervoersprobleem, een tijdelijke auto is na overleg met elkaar altijd wel te organiseren. Een borg of aanbetaling is niet nodig om de auto te bestellen.

Stap 5 Aflevering
Als de door u bestelde auto binnen en gereed is dan nemen wij contact met u op om de aflevering af te spreken. De aflevering vindt plaats bij Zeeuw Automotive, Ohmstraat 1 te Zwijndrecht of op locatie indien gewenst (eventuele kosten van op locatie afleveren iom elkaar). Het voordeel van Zeeuw Private Lease is nogmaals de compleetheid van het pakket (all-in), wij zorgen dan ook dat de auto verzekerd en geregistreerd is zodra u bij ons bent, kortom.. gelijk genieten van je nieuwe auto.

Stap 6 Incasso
Zodra uw auto is afgeleverd zullen de maandelijkse termijnen middels automatische incasso van het door u opgegeven IBAN nummer worden afgeschreven.


Direct contact 

Elke werkdag zijn onze enthousiaste
medewerkers van Zeeuw te bereiken 
tussen 09:00 – 18:00 uur.
Op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.
Tel: 078 - 681 27 00
E-mail: info@zeeuw.nl