Automobili, la nostra passione.
Vragen? Bel direct 078-6812700
FiatAlfa RomeoLancia
Jeep

WAT HOUDT ZEEUW PRIVATE LEASE IN?
Zeeuw Private Lease is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren waarbij u een contract afsluit tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Je maakt gebruik van de auto maar FCA Capital Nederland behoudt het eigendom. Dit betekent dat je géén aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afleveringskosten, afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, ruitschade, internationale mobiliteitshulp en BTW. Overige aspecten zoals brandstof en boetes zijn niet inbegrepen in de leaseprijs. Zeeuw Private Lease is onderdeel van Zeeuw Automotive.

VOOR WIE IS ZEEUW PRIVATE LEASE BESTEMD?
Als je behoefte hebt aan een totaaloplossing voor jouw auto, dan ben je bij Zeeuw Private Lease aan het juiste adres! Zeeuw Private Lease is exclusief aan te vragen door particulieren. Je betaalt daarom geen bijtelling. 

HOE VERLOOPT HET AANVRAAGPROCES?
FCA Capital Nederland beoordeelt jouw financiële situatie aan de hand van je inkomsten en lasten. Tevens wordt er een BKR-toetsing verricht om jouw betalingsmoraliteit in beeld te krijgen. Indien nodig kan FCA Capital Nederland je verzoeken om aanvullende informatie. Ten slotte krijg je via ons te horen of jouw Leaseaanvraag is goedgekeurd of is afgewezen. 

WAT TE DOEN BIJ SCHADE?
Bij schade neem je contact met ons of met Zeeuw Private Lease op. Per schadegeval zal, indien de schade door jou is veroorzaakt een eigen risico in rekening worden gebracht. 

WAAR KAN IK TERECHT VOOR ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN?
Wij zijn altijd het enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en bandenvervanging van de auto. Dit geldt eveneens voor schadeherstel aan de auto. Je hebt de garantie dat de auto in professionele handen is en dat gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. WAT TE DOEN BIJ PECH? Onverwachte problemen tijdens de autorit? Dan kun je onze mobiliteitshulp raadplegen. Deze uitgebreide hulpverlening bij pech zorgt ervoor dat je 24 uur per dag kunt rekenen op hulpverlening in binnen- en buitenland. 

IK HEB MEER KILOMETERS GEREDEN DAN VOORAF IS AFGESPROKEN. WAT NU?
Het is mogelijk dat u met uw auto meer kilometers rijdt dan in het leasecontract is afgesproken. Voor deze kilometers betaalt u een aanvullend bedrag. Dit wordt berekend met de meerkilometerprijs. In de Algemene voorwaarden staat precies uitgelegd hoe dit werkt. 

KAN IK DE AUTO LENEN AAN FAMILIE/VRIENDEN?
Je kunt het voertuig niet zonder toestemming van FCA Capital Nederland verhuren of anderszins aan derden, zonder jouw aanwezigheid, in gebruik geven. Uitzondering hierop zijn gezinsleden. Vanzelfsprekend dienen jouw gezinsleden in het bezit te zijn van een Nederlands of internationaal rijbewijs. 

KAN IK HET LEASECONTRACT VOORTIJDIG BEEINDIGEN?
Je kunt op elk gewenst moment het voertuig vroegtijdig inleveren bij ons. Je dient dit tenminste één maand van tevoren schriftelijk door te geven aan FCA Capital Nederland. FCA Capital Nederland zal een berekening maken voor de afkoopsom van het leasecontract. 

WAT GEBEURT ER AAN HET EINDE VAN HET LEASECONTRACT?
Wanneer het einde van het leasecontract in zicht is, word je tijdig geïnformeerd over het (eventueel) aangaan van een nieuw Zeeuw Private Lease-contract. Je hebt de mogelijkheid om het huidige leasecontract voort te zetten of de auto in te leveren bij de ons. Je kunt natuurlijk ook de auto kopen. In dit geval zal FCA Capital Nederland een overnameprijs vaststellen.


Direct contact 

Elke werkdag zijn onze enthousiaste
medewerkers van Zeeuw te bereiken 
tussen 09:00 – 18:00 uur.
Op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.
Tel: 078 - 681 27 00
E-mail: info@zeeuw.nl